Организационни събития


27.06.2019 г. СЪОБЩЕНИЕ ОТНОСНО БАЗИТЕ НА ВАРНЕНСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВАС И ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА АДВОКАТСКИТЕ КОЛЕГИИ В СТРАНАТА

1.Самостоятелен реновиран втори етаж от къща в гр. Велинград, обл. Пазарджик, на ул. „Юндола“ №31, разполагаща с 4 бр. стаи, от които 3 оборудвани с по две легла и 1 стая с три легла и самостоятелна тераса. Стаите разполагат с климатик, мини бар, телевизор. Къщата има и  голяма обща тераса, както и самостоятелна механа на партера, изрядно оборудвана, включително с голям телевизор, хладилник, маса за 10 – 12 души и  едно място за паркиране на автомобил в двора.

2. Освен това притежаваме и самостоятелна къща с 4 стаи и механа, голям двор с барбекю и места за паркиране в с. Аспарухово, община Дългопол, Варненска област. Имотът в непосредствена близост до чашката на язовир „Цонево“. Намира се на Айтоски проход по пътя Варна – Бургас – Сливен –, на границата между Област Варна и Област Бургас. В същата  е извършен основен ремонт през 2018г. Базата е удобна и за риболов. Намира се до местността „ Чудните скали“. В селото има и етнографски музей, хотели с ресторанти на брега на язовира.

Двете бази се обслужват от домакини, чиито телефон ще получите при записване в счетоводството на Варненска АК.

Цените за нощувка са определени на заседание на АС – Варна и същите са  публикувани в сайта на АК – Варна www.varnalaw.org.

АС – Варна Ви предлага желаещите колеги  от Вашите колегии да ползват базите ни, когато те не са ангажирани от адвокати от ВАК. Всеки желаещ действащ адвокат от Вашата АК може да ангажира стая за период до една седмица, чрез счетоводител Авидан Османова или касиер-счетоводител Гълъбина Христова, на тел. 052/634856.

Моля Ви да запознаете колегите с настоящото писмо с покана да ползват базите ни.

                                                     С уважение:

Председател на АС - Варна:  Юлиян Георгиев